Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی(ایسکانیوز) و به نقل از اداره‌کل روابط عمومی و امور بین‌الملل صندوق بازنشستگی کشوری، علی خدامی با بیان این مطلب تاکید کرد: برای دریافت گواهی لازم است نهایت دقت در تکمیل فرم‌ها به عمل آید تا اشکالی در صدور گواهی‌ها پیش نیاید. بنابراین، هرگونه اشتباه در واردکردن اطلاعات فردی یا انتخاب گواهی مورد نظر می‌تواند منجر به ردشدن درخواست بازنشستگان عزیز شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه «متاسفانه طی دوماه که این شیوه اجرایی شده، حدود 2000 درخواست به دلیل اشتباه‌های مختلف رد شده است»، توضیح داد: در این درخواست‌ها یا آدرس کامل نبوده، یا تعداد اقساط نامتعارف بوده، یا مشخصات فردی وارد شده کامل نبوده یا مشخصات بانک به صورت دقیق وارد نشده بوده است.

خدامی ادامه داد: بیشتر این هم برمی‌گردد به روزهای ابتدایی کار و اینکه فرآیند ابطال از سوی متقاضی روی این موارد اعمال نشده است؛ در حال حاضر متقاضیان می‌توانند پیش از تایید درخواست، اطلاعات خود را اصلاح و دوباره درخواست کنند.

وی «عدم تایید درخواست» را به معنی فرصتی برای بازبینی و اصلاح درخواست خواند و گفت: پس از تایید، دیگر امکان ویرایش وجود ندارد و اگر درخواست نامعتبر باشد، ابطال خواهد شد.

عمده‏ ‏ترین دلیل ردشدن درخواست‏ ها: ثبت اطلاعات هویتی اشتباه

مدیرکل امور مالی صندوق بازنشستگی کشوری با اشاره به اینکه «بخش عمده ردشدن درخواست‌ها به این دلیل بوده که بازنشستگان اطلاعات هویتی‌شان را اشتباه وارد کرده‌اند»، افزود: اشتباه واردکردن اطلاعاتی همچون مبلغ و تعداد اقساط هم موجب ردشدن درخواست می‌شود.

خدامی از بازنشستگان خواست «تعداد اقساط را به شکل واقعی و مطابق با قرارداد دریافت تسهیلات بانکی خود اعلام کنند» و یادآور شد: نامه‌ای که به بانک داده می‌شود، حاوی تعداد اقساط و همین‌طور مبلغ وام است و درست وارد نشدن این اعداد از سوی بازنشستگان در سایت، موجب می‌شود گواهی کسر از حقوق ناکارآمدی برایشان صادر شود که بانک آن را نمی‌پذیرد و با توجه به اینکه این گواهی در سوابق بازنشستگان باقی می‌ماند، تازه در این مرحله باید به دنبال ابطال گواهی باشند که آن هم سازوکار خودش را دارد.

خدامی با اشاره به اصلاحات انجام‌شده در سامانه برای ساده‌سازی استفاده کاربران افزود: در مراحل مختلف ثبت درخواست، اشاره‌هایی قرار داده شده تا درصورتی که کاربران درخواست خود را به‌درستی وارد نکرده‌اند، پیش از ارسال آن را اصلاح کنند.

تایید اصالت گواهی برعهده بانک است

مدیرکل امور مالی صندوق بازنشستگی کشوری با اشاره به اینکه «هرگونه اصالت‌سنجی از این گواهی‌ها صرفا با مراجعه متصدیان بانک‌ها به درگاه خدمات الکترونیک صندوق بازنشستگی به نشانی SabaSRM.ir باید انجام شود»، افزود: با بانک‌ها مکاتبه کرده‌ایم که اصالت‌سنجی گواهی‌ها را به هیچ عنوان به صورت فیزیکی انجام ندهند.

او با بیان اینکه «تا پیش از این، گواهی‌های کسر از حقوق، ضمانت کسر از حقوق و گواهی حقوق بازنشستگان بین یک تا هفت روز بعد از صدور، بعد از تایید سامانه صندوق بازنشستگی کشوری، منحصرا ازطریق پست در اختیار بازنشستگان قرار می‌گرفت»، افزود: ولی حالا با تایید و نظر مساعد بانک‌ها، توانسته‌ایم این فرآیند یک هفته‌ای را به کمتر از 24ساعت برسانیم.

خدامی ادامه داد: به این ترتیب، درخواست‌ها بعد از ثبت، توسط همکاران ما کنترل می‌شوند. پس از تایید در سیستم، پیامکی حاوی تاییدیه‌ای با این مضمون برای بازنشستگان ارسال می‌شود که: «نامه شما با کد رهگیری فلان تایید گردید. لطفا رأساً نسبت به اخذ پرینت اقدام کنید» بعد از آن متقاضیان می‌توانند گواهی موردنظر خود را که حاوی امضای مدیرکل امور مالی و مهر سیستمی در پایین آن است، پرینت بگیرند.

وی با تاکید بر کوتاه شدن این فرآیند گفت: یکی از دغدغه‌های بازنشستگان طولانی بودن این فرآیند بود که شاید در شرایط عادی تا سه هفته و در شرایط کرونایی بیشتر از آن هم طول می‌کشید؛ ولی حالا حداکثر طی یک روز کاری صادر می‌شود و 3پیامکی هم که طی فرآیند قبلی فرستاده می‌شد، به یک پیامک کاهش یافته است.

خدامی افزود: البته با وجود آنلاین شدن صدور گواهی‌ها، ارسال فیزیکی آنها به طور کامل متوقف نشده است و اگر بازنشستگان همچنان به نسخه فیزیکی آن نیاز داشته باشند، گزینه‌ای در سامانه قرار داده شده تا پرینت فیزیکی آن با مهر برجسته طبق روال سابق برای آنان ارسال شود.

وی با تاکید بر اهمیت اعتمادسازی در بین ذینفعان افزود: طی دوماهی که از آغاز فرآیند آنلاین ثبت درخواست گواهی‌های کسر از حقوق، ضمانت کسر از حقوق و گواهی حقوق می‌گذرد، نزدیک به 36هزار و 700 ثبت درخواست آنلاین صورت گرفته است.

پرینت از درخواست‌های «در دست بررسی» اعتبار ندارد

او تاکید کرد: درخواست‌های «در دست بررسی» به هیچ عنوان ارزش پرینت گرفتن ندارند و پرینتی که در این مرحله گرفته شود، فاقد امضا و مهر سیستمی و در نتیجه فاقد اعتبار است.

بانک‌ها، پس از تحویل گرفتن نامه پرینت گرفته شده از بازنشستگان، با استفاده از کد ملی بازنشسته و کد رهگیری مندرج در نامه اصالت گواهی را تایید می‌کنند.

او با بیان اینکه «این شیوه از چهارشنبه 26 آذرماه عملیاتی شده است»، گفت: طبق اعلام بانک‌ها طی دوروز اول آغاز این فرایند، تعداد 161 مورد اصالت سنجی در بانک‌ها انجام شده و از نامه‌نگاری بانک‌ها با صندوق بازنشستگی کشوری هم کاسته شده است.

مجوز ابطال گواهی با بانک است

خدامی درباره گواهی‌هایی که به هر دلیلی مورد استفاده قرار نمی‌گیرند و بازنشستگان خواهان ابطال آنها هستند، گفت: گواهی‌هایی که استفاده نشوند، در سابقه شخصی بازنشستگان ذخیره می‌شوند و ممکن است آنان را برای درخواست‌های آینده دچار مشکل کنند.

او با بیان اینکه «تنها مرجعی که می‌تواند مجوز ابطال نامه را بدهد بانک است»، گفت: این به آن دلیل است که در اصلِ گواهی دریافتی به صورت فیزیکی، مهر برجسته‌ای وجود دارد. بازنشستگان آن را به نمایندگی صندوق بازنشستگی کشوری در استان‌ها تحویل می‌دادند و نمایندگی‌های استان‌ها با تایید استفاده نشدن از گواهی، درخواست ابطال آن را برای ستاد می‌فرستادند؛ ولی با این شیوه و با پرینت سیستماتیک، دیگر مهر برجسته‌ای وجود ندارد و تایید استفاده نشدن از گواهی فقط از سوی بانک قابل انجام است.

به گفته مدیرکل امور مالی صندوق بازنشستگی کشوری، کافی است بازنشستگان گواهی مزبور را به بانک ببرند و بانک با نوشتن جمله «گواهی مورد نظر مورد استفاده قرار نگرفت. لطفا نسبت به ابطال آن اقدام نمایید.» و زدن مهر بر روی آن، ابطال گواهی را تایید می‌کند و پس از تحویل آن توسط بازنشستگان به نمایندگی‌های استانی، گواهی مورنظر از سوابق فرد بازنشسته خارج می‌شود.

تعریف 4 هزار کد شعب جدید

مدیرکل امور مالی صندوق بازنشستگی کشوری در بخش دیگری از سخنانش به مشکل دسترسی به فهرست تمام بانک‌ها و شعب آنها اشاره کرد و گفت: از طریق مکاتبه با بانک مرکزی توانستیم در بدو امر بالغ بر 4000شعبه جدید را وارد سامانه کنیم؛ ولی آن سامانه هم به نوعی نقص تعداد شعب را دارد.

خدامی افزود: اگر بازنشسته‌ای وارد سامانه شد و شعبه بانک مورد نظر خود را در سامانه مشاهده نکرد، می‌تواند یا با مراجعه به نمایندگی استان‌ها، یا با تماس با شماره 2500، اطلاعات آن شعبه را در اختیار همکاران ما قرار دهد تا در سامانه ثبت شود.

صدور گواهی فقط برای بانک‌ها و موسسات مالی مورد تایید بانک مرکزی

خدامی تاکید کرد: صندوق بازنشستگی کشوری صرفا برای بانک‌ها و موسسات مالی-اعتباری مجاز از ناحیه بانک مرکزی، گواهی صادر می‌کند.

وی افزود: این موضوع به بانک‌ها و به ذیحسابی‌ها که بالغ بر 2000 تا هستند هم اطلاع‌رسانی شده است. بنابراین، این ذیحسابی‌ها هستند که باید نسبت به صدور گواهی کسر ازحقوق، ضمانت کسر از حقوق یا گواهی حقوق برای تعاونی‌ها، مساجد و صندوق‌هایی که از بانک مرکزی مجوز ندارند، اقدام کنند و بازنشستگان برای دریافت گواهی برای صندوق‌ها، مساجد و تعاونی‌های داخلی خودشان با دستگاه محل خدمتشان طرف حساب هستند و صندوق بازنشستگی کشوری در این زمینه تعهدی ندارد.

بازنشستگان اطلاعات فردی خود را در اختیار دیگران قرار ندهند

خدامی با اشاره به یکی از مشکلاتی که طی دو ماه گذشته از سوی بازنشستگان مطرح شده است، گفت: گاهی بازنشستگان اعلام می‌کنند که اصلا در سامانه درخواستی برای گواهی کسر از حقوق نداده‌اند؛ ولی برایشان گواهی کسر از حقوق صادر شده است.

او با تاکید بر اینکه «چنین چیزی امکان‌پذیر نیست»، افزود: برای ورود به پنل درخواست گواهی و ضمانت نیازمند شماره دفترکل، شماره ملی و شماره حساب فرد بازنشسته هستیم. پس اگر کسی به این سه شماره دسترسی داشته باشد، می‌تواند وارد سایت شود و اقدام به درخواست گواهی کند.

او با بیان اینکه «اگر همه اینها از سوی بازنشسته در اختیار شخص ثالثی قرار گرفته باشد، یک کد کنترلی دیگر هم هست که در مرحله پایانی به شماره همراه بازنشستگان ارسال می‌شود»، افزود: بنابراین، صدور گواهی برای یک فرد بازنشسته در صورت بی‌اطلاعی ایشان، دال بر این است که اطلاعات خصوصی‌شان و همچنین شماره موبایل‌شان ممکن است در اختیار شخص ثالثی باشد.

خدامی تاکید کرد: بازنشستگان و موظفین تا آنجایی که امکان دارد، اطلاعات خصوصی خود را در اختیار افراد غیر قرار ندهند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1084799 برچسب‌ها علی خدامی صندوق بازنشستگی کشور

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: علی خدامی صندوق بازنشستگی کشور گواهی کسر از حقوق تعداد اقساط درخواست ها بانک مرکزی صدور گواهی بانک ها گواهی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۰۳۸۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهمترین اخبار ۱۱ اردیبهشت/افزایش حقوق بازنشستگان از اردیبهشت

افزایش داروهای تحت پوشش بیمه، دستگیری تعدادی از داوطلبان متقلب کنکور ، افزایش حقوق بازنشستگان از جمله موضوعاتی هستند که امروز در رسانه‌های کشور به آن‌ها پرداخته شده است. - اخبار رسانه ها -

به گزارش گروه رسانه‌های خبرگزاری تسنیم، افزایش داروهای تحت پوشش بیمه، دستگیری تعدادی از داوطلبان متقلب کنکور ، افزایش حقوق بازنشستگان از جمله موضوعاتی هستند که امروز در رسانه‌های کشور به آن‌ها پرداخته شده است. در ادامه برخی از اخبار منتشر شده در رسانه‌های کشور را مرور می‌کنیم.

دستگیری 25 نفر از داوطلبان متقلب کنکور

عبدالرسول پورعباس، ئیس سازمان سنجش آموزش کشور از دستگیری 25 نفر از داوطلبان متقلب نوبت اول کنکور 1403 در جلسه آزمون خبر داد و گفت: این افراد همان دقایق اولیه آزمون سر جلسه شناسایی و دستگیر شدند و در حال حاضر در اختیار نیروهای امنیتی قرار دارند.

«بمب‌های شهری» را برای کاهش ریسک زلزله شناسایی کنیم

دکتر عبدالرضا سروقد مقدم، دانشیار پژوهشکده مهندسی سازه پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله با بیان اینکه برای کاهش ریسک باید از آموزش تا استفاده از فناوری را مورد توجه قرار دهیم، اولین گام در این زمینه را شناسایی ساختمان‌های بحرانی عنوان کرد.

افزایش 40 درصدی حقوق بازنشستگان از پایان اردیبهشت ماه

محمدحسن آصفری، نایب رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس در خصوص آخرین وضعیت متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان گفت: امروز در مجلس تذکری بابت تاخیر در این امر داده شد، مقرر گردید از پایان اردیبهشت ماه امسال متناسب سازی حقوق بازنشستگان با افزایش 40 درصدی حقوق اجرایی و عملیاتی شود و حقوق بازنشستگان 40 درصد افزوده شود.

چه کسانی از پرداخت مالیات بر عایدی سرمایه معاف هستند؟

مطابق با قانون مالیات بر عایدی سرمایه خودرو، نگهداری خودرو کمتر از یک سال 30 درصد مالیات بر عایدی را در برخواهد داشت؛ یعنی اگر بعد از یک سال خودرویی که خریده‌اید را بفروشید باید 30 درصد مبلغ مابه‌التفاوت آن را مالیات بپردازید؛ اما اگر خودرو بیشتر از سه‌سال تحت مالکیت شما باشد، دیگر مالیاتی به آن تعلق نخواهد گرفت. چون هیچ دلالی برای رسیدن به سود، سه سال صبر نمی‌کند؛. به صورت خلاصه یعنی اگر کسی یک خودرویی را بخرد و دو ماه بعد اقدام به فروش آن کند و دوباره یک خودرو دیگر بخرد و در چند ماه بعد آن را با قیمت بالاتری بفروشد، باید نسبت به مابه‌ازای مبلغ حاصل‌شده از خرید و فروش مالیات بپردازد. بنابراین اگر مدت نگهداری خودرو کمتر از یک سال باشد، نرخ مالیات بر سود انتقال آن 30 درصد، بین یک تا دو سال 20 درصد و بیش از دو سال 10 درصد است.

59 داروی جدید تحت پوشش بیمه قرار گرفت

محمدمهدی ناصحی،مدیرعامل سازمان بیمه سلامت درباره پوشش اقلام دارویی جدید بیماران خاص و صعب‌العلاج گفت: در سال جاری، 2290 دارو تحت پوشش بیمه‌ای قرار دارند و تعداد داروهای تحت پوشش بیمه‌پایه برمبنای مصوبه شورای عالی بیمه افزایش یافته است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فیلم| حقوق حداقل بگیران بازنشستگان تامین اجتماعی ۳۵ درصد افزایش یافت
  • کیهان: مردم با ۱۱۰ و ۱۹۷ تماس بگیرند و از طرح نور حمایت کنند
  • بانوان آمریکای لاتین نسبت به کشتار زنان در غزه موضع بگیرند
  • کانال‌های خبری، مجوز بگیرند
  • مهمترین اخبار ۱۱ اردیبهشت/افزایش حقوق بازنشستگان از اردیبهشت
  • بانک شهر عضو متولی ریال دیجیتال شد
  • جزییات جدید از وام فوری بازنشستگان
  • کودکان هم در اصفهان فهمیدند شهر در خطر فرونشست است/ مسوولان هنوز نفهمیدند یا نمی‌توانند جلوی برداشت‌های بی‌رویه آب را بگیرند (فیلم)
  • انتشار اوراق گواهی سپرده خاص بانک رفاه کارگران تمدید شد
  • بلیط فروشی بازی استقلال و تراکتور آغاز شد + لینک سایت خرید بلیط ticket.tractor-club.com